HETAN MUSIIKKIPÄIVÄT 28.-30.8.2020

Heahtá Musihkkabeaivvit ◊ Musikdagarna i Hetta ◊ Hetta Music Festival

Logosta lippuun

Posted by - torstai, maaliskuu 26, 2015

Hetan Musiikkipäivien lippu

Hetan Musiikkipäivien lippu

Hetan Musiikkipäivien lippu liehuu kirkonkylän raitilla tänä pääsiäisenä. Lippu on Musiikkipäivien tunnus ja samalla myös mainos. Se osoittaa paikan, jossa konsertteja pidetään. Torstaista lauantaihin klo 12-17 lippu ohjaa myös Hetan Musiikkipäivien infopisteeseen Cafe Siljaan.

Lipun värit symbolisoivat Lapin kevättä ja sen aurinkoisia hankia, mutta väreistä voi löytää myös ruskan hehkua ja kaamoksen sinistä taikaa. Logon on suunnitellut taiteilija Pentti Tulla vuonna 1981, mutta Hetan Musiikkipäivät otti logon käyttöönsä vasta vuotta myöhemmin. Lipuksi logon suunnitteli tämänkertainen hallitus. Jokaisen konserttipaikan tunnistaa nyt liehuvasta lipusta. Kunnan virastotalon, seurakuntatalon ja kirkon lipputangoissa kaunis tunnuksemme hulmuaa koko pääsiäisen.

Hetan Musiikkipäivien konsertit alkavat tiistaina 31.3. virsi-illalla ja päättyvät toisena pääsiäispäivänä 6.4. Ninni Poijärven konserttiin. Toivotamme nautinnollisia hetkiä musiikin parissa ja aurinkoisia pääsiäispäiviä Enontekiön keväthangilla!

Irene Salonen
Puheenjohtaja, TaM

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: