Liity osaksi Hetan Musiikkipäivät ry:tä

Hetan Musiikkipäivien takana ovat hallituksen jäsenet ja vapaaehtoiset, jotka tekevät musiikkitapahtuman mahdolliseksi. Jos tunnet sydämessäsi musiikin kutsun, liity mukaan joukkoomme tukemaan pohjoista kulttuuria.

Miksi liittyä jäseneksi?

Hetan Musiikkipäiviä on vuosikymmeniä järjestäneet sitoutuneet hallituksen jäsenet ja vapaaehtoiset. Välillä tekeminen on tuntunut työltä, mutta suurimmaksi osaksi yhdessä tekeminen on mukavaa ja antaa paljon. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme ja Hetan Musiikkipäivät ry:n jäseneksi!

Hetan Musiikkipäivät ry:n jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tietoa yhdistyksemme toiminnasta pari kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsenkirjeessä sekä alennusta Musiikkipäivien konsertteihin. Olemme järjestäneet vuosien varrella myös muutamia yhteisiä konserttimatkoja.

Yhdistyksemme jäsenenä olet tukemassa Hetan Musiikkipäivien toimintaa.

Näin liityt

Valitse sopivin jäsenyysvaihtoehto:

  • 15 €/hlö/vuosi
  • 25 €/perhe/vuosi
  • ainaisjäsenmaksu 120 €
  • tukija 50€/vuosi

Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI86 5643 8820 0238 15 ja merkitsejä saajaksi Hetan Musiikkipäivät ry. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi ja perhemaksussa myös perheenjäsenten nimet sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös täyttää allaolevan lomakkeen. Yhteystietojasi käytetään jäsenkirjeiden ja tiedotteiden toimittamiseen.

Liity jäseneksi

Liity Hetan Musiikkipäivät ry:n jäseneksi täyttämällä lomake. Täytä kentät huolellisesti ja lähetä se meille – kuittaamme liittymisesi sähköpostiin.

Mikäli valitset perhejäsenyyden, kirjoita kenttään muiden perheenjäsenten yhteystiedot.

Klassista musiikkia ja luonnon rauhaa
3.–9.4.2023