HETAN MUSIIKKIPÄIVÄT 4.-12.4.2020

Heahtá Musihkkabeaivvit ◊ Musikdagarna i Hetta ◊ Hetta Music Festival

Lähellä – Kaukana 2018

Posted by - perjantai, 19 tammikuun, 2018

Lähellä – Kaukana 2018

Lähellä – kaukana

Onpa maailma pieni! Vanha sanonta on saanut nykyaikana uutta sisältöä. Nopeat kulkuyhteydet ja internet tuovat maailman kotiovellemme, jopa lähemmäksi. Sosiaalisen median tarjoama mahdollisuus olla joka hetki läsnä kaikille ja kaikkialla on jo muokannut nykyihmisen psyykeä tavalla, jota muutama vuosikymmen sitten olisi ollut vaikea kuvitella.

Tunturi-Lapissa etäisyyksillä on merkitystä. Erämaaluonnon keskellä ihminen asettuu todellisiin mittasuhteisiinsa. Toisen kohtaaminen ja omien rajojen tunnistaminen nousevat tärkeään asemaan. Päästäkseen kokemaan Lapin ainutlaatuisuuden monen täytyy myös tulla tänne kaukaa – pelkkä piipahtaminen pohjoisessa ei riitä.
Toinen sanonta, tarinan mukaan intiaaneilta periytyvä, kuuluu ”pitkän matkan jälkeen täytyy odottaa, jotta sielu ehtisi mukaan”. Hetan Musiikkipäivien konsertit tarjoavat kiireetöntä musiikillista sielunhoitoa tuomalla kuultavaksi sävellyksiä aikojen takaa ja vierailta mailta, mutta myös lähipiiristä.

Kiitän yhteistyötahojamme, Enontekiön kuntaa ja seurakuntaa sekä Musiikkipäivien yhdistystä! Toivotan yleisömme ja korkeatasoiset taiteilijamme lämpimästi tervetulleiksi Hettaan, kokemaan aidosti lähelle tulevia musiikkielämyksiä kaukana arjen kiireistä!

Lauri Pulakka,
taiteellinen johtaja

4 Comments

  1. Ajanjakso. ???? Milloinka 200018 musiikkipäivät on. ????

    • Hetan Musiikkipäivät järjestetään 26.3.-1.4.2018.

  2. Juhlsin hopeapaja on julkisilla kulkuvälineillä tulevalle vuoden teeman mukaisesti ”Lähellä ja kaukana”. Onko siellä järjestettävään konserttiin kuljetusta Hetasta?

    • Hei,
      Valitettavasti järjestettyä kuljetusta ei ole suunnitteilla. Kannattaa kysellä muilta festivaalivierailta. Paljon kuulijoita matkustaa sinne Hetasta.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: