Hyvä Hetan Musiikkipävien ystävä!

Hetan Musiikkipäiviä vietetään tänä vuonna 11.–17.4. ja toivomme sydämemme pohjasta, että voimme jälleen kokoontua yhteen nauttimaan elävästä musiikista! Enontekiön kirkon akustiikka antaa teoksille aivan erilaisen ulottuvuuden kuin edellisen vuoden etäkonsertin äänentoistolaitteet kotona.

Musiikkipäivät alkavat maanantaina perinteeksi muotoutuneella hengellisen musiikin illalla Enontekiön kirkossa. Ilta toteutetaan yhdessä yleisön ja esiintyjien kanssa. Myös avajaisten aattoiltana eli keskiviikkona on kamarikonsertti Enontekiön kirkossa. Torstaina onkin jo sitten täysi tohina päällä, ja musiikkihetkiä on pitkin päivää vanhainkodilla, päiväkodissa ja koululla. Päivä huipentuu Hetan Musiikkipäivien avajaiskonserttiin kirkossa.

Jälleen on toiveissa toteuttaa kirkossa pidettävien konserttien lisäksi perinteiset Matkakonsertti Norjan Kautokeinoon ja ulkokonsertti Pyhäkeron autiotuvalla. Hetan Musiikkipäivien ohjelmaan esiintyjineen voit tutustua tarkemmin tämän kirjeen liitteessä.

Tämän vuoden erikoisuutena ovat luennot, joita tulevat pitämään Hetan Musiikkipäivien suojelija Jari Sinkkonen, LT, lasten-psykiatrian erikoislääkäri, ja Reino Pöyhiä, LT, ylilääkäri. Lääkärin työnsä lisäksi he ovat taitavia muusikkoja, Sinkkonen huilisti ja Pöyhiä pianisti. Luentojensa lopuksi he antavat taitonsa musiikin käyttöön. Ensimmäinen kolmesta luennosta on keskiviikkona ennen avajaiskonserttia.

Jäsenetuna tarjoamme vähintään yhden konsertin puoleen hintaan jäsenmaksun maksaneille. Myös mahdollisiin kausikonsertteihin jäsenet pääsevät halvemmalla. Lähetämme eduista lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Meitä voi seurata myös somessa: facebook.com/hetanmusiikkipaivat.fi ja instagram.com/hetanmusiikkipaivat

Hetan Musiikkipäivien jäsenmaksun voit maksaa tilille:
FI86 5643 8820 0238 15

Jäsenmaksu 15 € / hlö, 25 € / perhe, ainaisjäsenmaksu 120 €

Huom! Kirjoita viestikenttään nimesi (myös perheenjäsenet) ja sähköpostiosoitteesi (perheenjäsenten sähköpostit)

 

Näkemisiin pääsiäiseen!

Hetan Musiikkipäivät ry:n hallituksen puolesta Satu ja Jenni

Klassista musiikkia ja luonnon rauhaa
3.–9.4.2023