Pyhäkeron musiikkihetkeen voi hiihtää opastettuna tai varata kelkkakyydin

Perinteisessä Pyhäkeron musiikkihetkessä soittavat Arttu, Veikka, Eelis ja Reijo Kumpulainen.

Lauantain perinteisessä musiikkihetkessä Pyhäkeron autiotuvalla 16.4. ovat esiintymässä enontekiöläiset Arttu, Veikka, Eelis ja Reijo Kumpulainen. Maksuton musiikkihetki alkaa klo 13.

Pyhäkerolle musiikin kuuloon voi tänä vuonna hiihdellä Anneli Kultiman mukana. Hiihtovaellukselle lähdetään klo 11  Hetan kunnan rannasta (satamasta). Hiihtoaikaa on varattu noin 1,5 tuntia. Takaisin hiihdellään omaa tahtia konsertin jälkeen.

Musiikkihetkeen pääsee kunnan rannasta myös kelkkakyydillä, sillä Näkkälä Adventures järjestää Pyhäkerolle kelkkakyydin klo 12  ja paluukyydin konsertin jälkeen.  Meno-paluukyydin hinta on 20€/henkilö ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla ennen lähtöä. Hintaan sisältyy kuljetuksen lisäksi kelkkakypärä. Reessä on lämmikkeenä porontaljat ja viltit, mutta pukeutua kannattaa silti sään mukaisesti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset kelkkaretkelle viimeistään pe 15.4. tekstiviestillä numeroon Taina / 0503554991 tai Samuli / 0405932019.

Kelkkakyydin tilaamalla saat olla tekemässä hyvää, sillä Näkkälä Adventures lahjoittaa kuljetuksesta tulevan tuoton lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta Ukrainan sodan uhreille.

Pyhäkeron kahvilassa kannattaa käydä konserttikahvilla!

 

Kirkkokonserttien liput ovat jo myynnissä Lippu.fi -kaupassa! Tutustu ohjelmaan.

Osta lippuja

Klassista musiikkia ja luonnon rauhaa
3.–9.4.2023