Abel Puustinen
Abel Puustinen

Abel Puustinen

Vastikään Rovaniemeläistynyt Lapin kamariorkesterin 1. konserttimestari ja näin ollen viulisti Abel Puustinen ei kaihda heittäytyä internetin syövereihin löytääkseen klassisen musiikin teosaarteita bittiviidakosta. Tämän harrastuksen ohella Puustinen on aktiivinen kamari- ja orkesterimuusikko. Hän on ollut viime vuosina kysytty liideri soittaen muun muassa Helsingin kaupunginorkesterissa, Radion sinfoniaorkesterissa ja Turun filharmonisessa orkesterissa.

Kamarimuusikkona intohimoinen Puustinen on esiintynyt lukuisilla ikimuistoisilla festivaaleilla Suomen rajojen sisä- ja ulkopuolella inspiroivien kollegoiden kanssa. Freelance-elämän ja opiskelun välillä tasapainotteleva Puustinen on myös esiintynyt maamme merkittävien orkestereiden solistina viimeisimpänä Lapin kamariorkesteri, Jyväskylä Sinfonia ja Kuopion kaupunginorkesteri.

Suurta iloa ja ylpeyttä Puustisen taiteelliseen työskentelyyn tuo myös Suomen Kulttuurirahaston ystävällisesti lainaama Giovanni Battista Guadagnini -viulu. Suomen Kulttuurirahasto ja Wihurin rahasto ovat tukeneet hänen taiteellista matkaansa kohti syvempää viisautta ja ymmärtääkseen maantieteellisten sointujen todelliset erot.


Esiintymiset

Enontekiö | Enontekiön kirkko
28.3.2024 klo 20.30
Enontekiö | Enontekiön kirkko
29.3.2024 klo 19
Kautokeino, Norja | Juhls Silvergallery
30.3.2024 klo 17 (klo 16 Norjan aikaa)
Enontekiö | Enontekiön kirkko
30.3.2024 klo 21
Enontekiö | Enontekiön kirkko
31.3.2024 klo 19

Klassista musiikkia ja luonnon rauhaa
25.–31.3.2024