Hetan Musiikkipäivien uudet kotisivut avautuvat

Hetan Musiikkipäivien uudet kotisivut aukeavat. Sivuston ulkoasun ja rakenteen on toteuttanut rovaniemeläinen Digi- ja mainostoimisto Höyry. Kotisivuprojekti aloitettiin viime marraskuussa ja monia tunteja on vierähtänyt sivuston parissa. Materiaalin kerääminen ja valikoiminen on ollut valtava työ, mutta samalla on muistunut mieleen monta mukavaa kohtaamista vuosien varrelta.

Kotisivuilta löytyvät tämän vuoden esiintyjät, ohjelmatiedot päivittäin sekä jokaisesta maksullisesta konsertista suora linkki Lippu.fi-kauppaan.  Lisäksi menneiden Hetan Musiikkipäivien ohjelmia voi palata muistelemaan aina vuoteen 2016 asti.

Uutena sivulla on Historia-osio, jonne on koottu taiteellisten johtajien muistoja omilta vuosiltaan. Nämä koosteet on lyhennetty juhlavuoden 2019 kunniaksi tehdystä Musiikki ja sukset -kirjasta.

Kuvagalleriassa on pääasiassa kuvia viimeisiltä vuosilta, mutta galleriaa täydennetään jatkossa myös vanhemmilla kuvilla. Jos sinulla on omia kuvamuistoja Hetan Musiikkipäiviltä, otamme niitä ilolla vastaan. Mikäli niiden laatu ei riitä kotisivuille, julkaisemme niitä somekanavillamme.

Kotisivuiltamme on mahdollista tilata myös uutiskirje.

 

Lisätietoja

Hetan Musiikkipäivät

Tapahtumasihteeri Sirpa Mannela, hetan.musiikkipaivat@enontekio.fi, puh. 040 071 6908.

Puheenjohtaja Satu Kotavuopio, satu.kotavuopio@pp.inet.fi, puh. 040 734 1195.

Klassista musiikkia ja luonnon rauhaa
3.–9.4.2023